5 essentiële elementen voor ontharing

Resultaat Bijzonder effectieve behandeling, tot 80% aangaande een hoofdharen is permanent verwijderd Doelmatig, doch met relatief grote kans op teruggroeien aangaande hoofdharen Op welke manier permanent is ontharen d.m.v. laseren ofwel IPL?

Voor MediDerm Nijmegen zijn we ruim15 jaar specialistisch in Laserontharing. Ons streven is een perfect resultaat en met minder nemen we geen genoegen. We weten wat ervoor benodigd kan zijn. Een allerbeste hardware en echt zo essentieel een deskundige en betrokken huidtherapeut. Er kunt u dan ook voor MediDerm Nijmegen van op aan.

Onderwijl veven wij jaarlijks ruim 3000 dames. Of u dan ook nu ons getinte teint hebt ofwel ons blanke; We wensen ervoor het u vanwege altijd een gladde en haarloze schaamstreek bezit.

- Geavanceerde koeling: Gedurende ons Laser behandeling dien uw huid extra gekoeld worden, meestal door een gel of ons los koelsysteem. Het kan zijn niet geriefelijk vanwege u en laat uw treatment langduriger duren. Met een IPL verzorging betreffende Be-Smooth kan zijn dit ook niet nodig.

als je het in procent kan uitdrukken. Betreffende hoeveel met een 100% het jouw met hoofdhaar op jouw lijf had ben jouw meteen met af?

Haren groeien in verschillende fasen en daarom moet de verzorging met tussenpozen over ongeveer 6 weken uitgevoerd geraken. Door een treatment steeds na een aantal weken te herhalen bereiken we het meest prima resultaat en kunt u dan ook genieten van ons mooie gladde huid.

Resultaat? Een haarzakjes geraken aangepakt voor een kern betreffende het geval en daarna worden die via medicament met ons lagere energiewaarde vernietigd. Zoals we al zeiden: betrouwbaar, gezond, vlug en pijnloos.

Voor laserontharing wordt en lichtpuls door het haartje tot het haarzakje/ haarfolikel gestuurd waardoor die worden vernietigd. De laser vormt hierbij behandeling aangaande pigment en het lichaamseigen melanine het tijdens een groeifase aangaande dit hoofdhaar aanwezig is in dit haarzakje.

Dorien Anti-Ageing Center werkt betreffende lichttherapie voor het definitief verminderen met ongewenste haartjes. Lichttherapie wordt veelal verward betreffende haar laseren, doch het verschil is buitengewoon groot. Lichttherapie zit met lichtimpulsen in plaats met laserstralen en heeft zeker ons lagere lichtintensiteit.

Eindelijk betaalbaar definitief ontharen wegens mannen en dames! Wij streven altijd naar een hoogste kwaliteit tegen ons betaalbare prijs!

Totdat dit totale gebied is onthaard, zal u dan ook geregeld een definitieve ontharing (elektrisch ontharen) verzorging dienen te ondergaan. De behandelperiode met elektrisch ontharen varieert van enkele maanden tot soms wel 4 à twee jaar. De hoeveelheid hoofdharen, een tijdsduur van één behandeling en dit reeks jaren dat de overbeharing weet aanwezig is, zijn bepalend wegens de behandeltijd.

Schroom echter niet teneinde aanraking met ontharing ons op te nemen! De specialiste gaat, tijdens ons gratis en volkomen vrijblijvend intake gesprek, de hoofdhaar bekijken op de hoeveelheid verkleuring.

Wanneer er kort vanwege de laserbehandeling geëpileerd of geharst is, mislopen we de hoofdharen onderhuids welke dit bekijk hier laserlicht dan niet mag absorberen. Op een dag betreffende een verzorging dient men zichzelf aangaande te voren te scheren.

Ook na meerder behandelingen kan tot wel twintig% betreffende het behandelde hoofdhaar een behandeling overleven. Veel behandelaars hanteren dus tegenwoordig een term 'permanente reductie met haar'.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 essentiële elementen voor ontharing”

Leave a Reply

Gravatar